Workshops

Workshops

Iedere maand organiseert Catharina workshops op het gebied van Yoga, Pilates en spiritualiteit. Yoga is onderdeel van haar leven en ze vindt het heel fijn andere te inspireren om Yoga te beoefen of zich te verdiepen in Yoga. Op de agenda staan de volgende workshops 

Zaterdag 29 februari 2020 Hormoon Yoga, voor meer balans voor en na de overgang

Iedere maand schommelen de hormonen, tot aan de overgang dan heb je nog een keer een grote schommeling voordat je geen hinder meer ondervind van deze schommelingen. De ene vrouw heeft er veel last van een ander wat minder. Hormoon Yoga is een serie van yogahoudingen die zich richt op het stimuleren of in balans brengen van de hormonen oestrogeen en progesteron. Deze serie is nuttig voor vrouwen die hinder ondervinden van de maandelijkse cyclus, vrouwen die in de overgang zijn, vrouwen die zwanger willen worden of voor de vrouw na de overgang die een fijne serie yogahoudingen wil doen.

Aan de hand van yoga houdingen, ademhalingstechnieken, visualisaties en het sturen van energie worden de belangrijkste klieren die verantwoordelijke zijn voor het produceren van de vrouwelijke hormonen gestimuleerd.

Hormoon Yoga is een dynamische reeks van Yogahoudingen die eindigt met een lange ontspanning om de geest tot rust te brengen en het lichaam te ontdoen van stress. Regelmatige beoefening van deze serie helpt om klachten gerelateerd aan de overgang en de menstruatie te verminderen of zelfs te doen verdwijnen. Maak kennis met deze serie van Yoga houdingen in de workshop Hormoon Yoga voor meer balans voor en na de overgang. Aanvang workshop 14.00 uur (duur 2 uur) kosten € 35,00

Zaterdag 14 maart 2020 Yoga Detox, ruimte vrijmaken!

Detox is reinigen, lichaam en geest reinigen van materiaal dat een vrije doorstroming in de weg staat. Iedere dag eet je, fysiek voedsel en consumeer je gedachten. Fysiek voedsel voor de nodige brandstof om je lichaam in goede conditie te houden. Gedachten ontstaan, niet vanuit het niets maar omdat je met je zintuigen waarneemt. Sommige gedachten zijn heel nuttig en dragen bij aan een gezond leven, andere zijn totaal zinloos en zorgen ervoor dat je in hetzelfde rondje blijft lopen of patroon blijft hangen. Iets dat veel energie kost en dat je volgens de Yoga leer zou moeten vermijden.

In deze workshop aandacht voor het onderwerp Detox, of reiniging, je ontdoen van zaken die zorgen voor vertraging en belemmering van een vrije doorgang van energie. We gaan kijken naar de verschillende lagen waarin energie beweegt en zich manifesteert, hoe je deze kunt beïnvloeden, welk systeem voedsel omzet in bruikbare energie en hoe je dit onderhoudt.

Naast het doen van Yoga oefeningen, krijg je ook tips over voeding en leefwijze. Wordt ingegaan op het nut van Detoxen, hoe vaak je dit kan doen, wanneer wel en wanneer niet. Aanvang workshop: 14.00 uur (duur 2 uur) kosten €35,00

Locatie workshops: Yoga en Pilates studio Bodyflex 100% Catharina. Frederikstraat 60A,  Den Haag.

Voor deelname aan een van deze workshops graag aanmelden via het contact

Wil je Catharina een keer in jou Yoga school uitnodigen voor het geven van een workshop neem contact op met Catharina of kom langs in de Frederikstraat voor een kennismakingsgesprek.

 

Bookmark and Share