Workshops

Workshops

Iedere maand organiseert Catharina workshops op het gebied van Yoga, Pilates en spiritualiteit.  Ze heeft een passie voor Yoga en vindt het heel fijn andere te inspireren dagelijks Yoga te beoefen of zich te verdiepen in Yoga. Op de agenda staan de volgende workshops 

Zaterdag 5 oktober 2019 Yin Yoga en een herfstwandeling

Yin Yoga is een vorm van Yoga waarbij de aandacht wordt gericht op de gewrichten, gewrichten zijn de schakels tussen twee lichaamsdelen die beweging mogelijk maken. Flexibele gewrichten zorgt voor een soepel en gracieus lichaam.

Een Yin Yoga houding wordt langer aangehouden met de spieren ontspannen om zo eventueel opgeslagen materiaal vrij te maken. Herfst is het seizoen waarin wordt losgelaten waarin we ons klaarmaken voor de langere nachten en naar binnen keren. In deze workshop worden eerst een aantal Yin houdingen gedaan voor de gewrichten die het wandelen ondersteunen. Na de houdingen gaan we een herfst wandeling maken.

De wandeling voert je naar een prachtige plek in Den Haag, waar je de wandeling eindigt met het lopen in een Labyrint. Een labyrint is een oud symbool dat werd gebruikt bij inwijdingen of rituelen en kun je om vele redenen lopen. De herfst is een prachtig moment om terug te blikken in het jaar, wat je hebt geleerd, waar je aan hebt gewerkt, een moment om los te laten en in harmonie te komen met jezelf.

De workshop eindigt met een kopje thee en een herfst traktatie, bij mooi weer buiten en bij minder weer in de studio. Doe je mee? Aanvang workshop 14.00 uur (duur 2,5 uur) kosten workshop € 35,00

Vrijdag 27 september 2019 Maancirkel, je afstemmen op de energie van de maan

Donderdag 3 oktober 2019 Chakra Alignement

Locatie workshops: Yoga en Pilates studio Bodyflex 100% Catharina. Frederikstraat 60A,  Den Haag.

Voor deelname aan een van deze workshops graag aanmelden via het contact

formulier.

Wil je Catharina een keer in jou Yoga school uitnodigen voor het geven van een workshop neem contact op met Catharina of kom langs in de Frederikstraat voor een kennismakingsgesprek.

 

Bookmark and Share