Workshops

Workshops

Iedere maand organiseert Catharina workshops op het gebied van Yoga, Pilates en spiritualiteit. Yoga is onderdeel van haar leven en ze vindt het heel fijn andere te inspireren om Yoga te beoefen of zich te verdiepen in Yoga. Op de agenda staan de volgende workshops 

Zaterdag 21 december 2019 Yin Yoga en de langste nacht

Yin Yoga is een vorm van Yoga waarbij de aandacht wordt gericht op de gewrichten, gewrichten zijn de schakels tussen twee lichaamsdelen die beweging mogelijk maken. Flexibele gewrichten zorgt voor een soepel en gracieus lichaam.

Een Yin Yoga houding wordt langer aangehouden met de spieren ontspannen om zo eventueel opgeslagen materiaal vrij te maken. De langste nacht is het keerpunt, het punt waarop wordt terug bewogen naar de tegenhanger van Yin, Yang. In deze workshop worden eerst een aantal Yin houdingen gedaan voor de gewrichten die het het langer in een houding blijven zitten of liggen ondersteunen.

Deze workshop eindigt met een extra lange Savanna, de houding waarin het lichaam wordt overgeven aan aarde, waarin we langer liggen en zaken los laten die we niet langer nodig hebben in de volgende fase Yang. Doe je mee?

Aanvang workshop 14.00 uur (duur 2,5 uur) kosten workshop € 35,00

Vrijdag 10 januari 2020 Maancirkel, je afstemmen op de energie van de maan

Locatie workshops: Yoga en Pilates studio Bodyflex 100% Catharina. Frederikstraat 60A,  Den Haag.

Voor deelname aan een van deze workshops graag aanmelden via het contact

Wil je Catharina een keer in jou Yoga school uitnodigen voor het geven van een workshop neem contact op met Catharina of kom langs in de Frederikstraat voor een kennismakingsgesprek.

 

Bookmark and Share