Coaching

Coachen en anderen begeleidden is iets dat ik graag doe. In het verleden ben ik werkzaam geweest bij de gemeente Den Haag en op een Health club, waar ik een coordinerende taak had. Een van mijn taken was andere begeleidden en het maximale in hen naar boven halen. Iets dat ik nog steeds doe. Mijn  werktuigen zijn luisteren, Yoga en de chakra’s.

Door te luisteren geef je een ander ruimte om te zijn en te laten zien waar behoefte aan is. Yoga is een middel om tot eenwording of heelheid te komen. De chakra’s kun je zien als wegwijzers die jou aanwijzingen kunnen geven waarom patronen zo zijn gelegd. Wat deze patronen met je doen en hoe je ze kunt omzetten naar de kracht van een chakra. Aan de hand van vragen en een scan wordt vastgesteld welk chakra of leefgebied aandacht nodig heeft. Op basis hiervan krijg je adviezen hoe de energie van het chakra positief te benutten.

Chakra’s zijn een heel mooi middel om te werken aan je overtuigingen,het brengt je naar de wereld van voelen en beleven. Van nature is een kind in balans en gaat zich vervormen of anders gedragen als er zaken van hem worden verwacht die niet in overeenstemming zijn met zijn gevoel, de energie dat jou in beweging brengt. In ons liggen de zaden, het enige dat je hoeft te doen is de zaden eruit halen die niet bij jou horen, deze loslaten en je ervan onthechten, doelen van Yoga.

Over chakra’s

Een chakra is een wiel van energie gelegen in het energie lichaam. Er zijn meerdere chakra’s die samen het chakrasysteem vormen. Voor een goed functioneren van het systeem is het belangrijk dat het gelijk een boom stevige wortels heeft en het in evenwicht blijft als het wordt geteisterd door een storm of andere omstandigheid van buitenaf. Een mens in evenwicht is iemand die in verbinding is met zijn kern en vandaar uit handelt in het dagelijks leven.

En dat is niet altijd zo. Misschien voor jou ook wel niet en lees je op dit moment mijn pagina, was je op zoek naar een coach, iemand die naar je luistert. Die samen met jou gaat kijken wat nodig is om in het dagelijks leven geen hinder te ondervinden, kijkt waar je uitdagingen liggen, hoe je een probleem oplost, wat je nodig hebt om weer volledig in je kracht te gaan staan. Vandaar uit gaat bewegen zodat het leven fijn is, dit betekent niet dat je geen problemen meer hebt, maar als die er zijn dan los je deze gemakkelijker op.

Hoe ik te werk ga?

In een intake gesprek wordt door mij vastgelegd waar je tegen aan loopt of wat je vraag is. Ik luister, observeer en zet mijn intuïtieve vermogens in. Uit dit gesprek volgt een advies en stel ik een plan voor hoe  jou doel te bereiken. Hiervoor worden afspraken gemaakt waarin gewerkt wordt met hetgeen is vast kom te staan in het intake gesprek. Gemiddeld zijn er vier tot tien afspraken nodig. Je kunt van mij adviezen verwachten over bewegen, voeding, communicatie en wat je zelf kunt doen om tot een goede oplossing te komen. Ook krijg je opdrachten om zelfstandig uit te voeren, de opdrachten zijn er om je te ondersteunen je doel te bereiken of je obstakel weg te nemen.

Waar je bij mij voor kunt aankloppen?

  • Luisteren naar je intuitie
  • In contact met het innerlijk kind
  • Evenwicht vinden
  • Moeder-dochter relatie
  • Overgang en wat nu?
  • Tweelingziel, jezelf ontmoeten

Wil je een afspraak maken?

Voor het maken van een afspraak laat je gegevens achter op het contact formulier

Kosten voor coaching:

  • Intake gesprek: €  35,00
  • Afspraak/consult 60 minuten a 75 minuten: € 75,00

Deze kosten worden niet vergoed door zorgverzekeraars, wel is er vaak binnen het bedrijf of de organisatie voor wie je werkt budget en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Voor zelfstandige ondernemers zijn deze kosten fiscaal aftrekbaar als bedrijfskosten.

Tot slot het kan natuurlijk voorkomen dat het niet lukt op een gemaakte afspraak na te komen. Een gemaakte afspraak kun je altijd afzeggen maar wel graag uiterlijk 24 uur van tevoren annuleren, anders ben ik genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.

Namaste,

Catharina Blijlevens

 

 

Bookmark and Share