Over Catharina

catharina blijlevens

Catharina is geboren en getogen in Den Haag. Ze is Yogi, coach, zelfstandig ondernemer en schrijft graag. Het eerste deel van haar leven is ze werkzaam geweest bij de gemeente Den Haag waar ze zich bezig hield met diverse klachten en bezwaren van burgers. Rond haar 37ste voelde ze met haar hele wezen dat het roer om moest. Ze nam afscheid van haar vaste baan en begon met het realiseren van haar  Yoga en Pilates studio in het centrum van Den Haag, Bodyflex 100% Catharina.

Een studio waarin ze Yoga en Pilates trainingen op maat geeft. Alhoewel ze in het verleden aan grote groepen heeft les gegeven, heeft ze bewust de keuze gemaakt om in haar studio aan kleine groepen (maximaal 12 personen) les te geven. Eén om de kwaliteit te waarborgen en twee omdat Yoga iets heel persoonlijks is. Geen mens is hetzelfde, iedereen beschikt over een kwaliteit of eigenschap die hem uniek maakt.

Catharina is hoogsensitief een eigenschap die ze goed kan gebruiken in haar huidige situatie, maar die haar problemen gaf in haar oude situatie. Yoga en Pilates hebben Catharina enorm geholpen om te aarden en te gronden. Iets waar iemand die hoogsensitief baat bij heeft. Waar iemand met deze eigenschap nog meer baat bij heeft is de juiste balans te vinden tussen spanning en ontspanning, en te leven vanuit de innerlijke kracht. Iets dat Catharina steeds meer is gaan doen na haar 37ste jaar, door dagelijks te mediteren, yoga oefeningen te doen en zich af te stemmen op het ritme van de natuur. Hierdoor kreeg ze steeds meer de ruimte om te leven vanuit haar innerlijke kracht. Naast het geven van Yoga en Pilates trainingen, geeft ze coaching en wijst ze andere de weg naar hun innerlijke kracht.

Als je vanuit je innerlijke kracht leeft en werkt ervaar je wat leven is, balans tussen donker en licht. Wil jij dit ook, of heb je het gevoel dat je hoogsensitief bent en ben je op zoek naar iemand die jou de weg wijst, wellicht ben je dan bij Catharina aan het goede adres. Voor het maken van een afspraak bel naar 070-3656583 of laat je gegevens achter op het contactformulier.

Catharina over zich zelf:

Er is maar een ding dat werkt en dat is jezelf zijn. Hoe meer je bij jezelf bent, hoe beter je in je kracht staat. Zelf ben ik hoogsensitief, voor mij geen obstakel maar een gave waarmee ik me dagelijks verbindt door te mediteren en dagelijks de mat op te gaan om Pilates en Yoga te beoefenen . Twee fantastische vormen van bewegen die structuur bieden en mij centreren. Mijn hooggevoeligheid steunt mij in het lesgeven, coachen en schrijven. In het verleden maakte ik te lange dagen, in het heden maak ik aanzienlijk minder uren en deel ik mijn ervaringen met andere door het schrijven van blogs, het geven van trainingen/workshops/opleidingen en luister ik naar mijn  intuïtie.

Bookmark and Share