Maancirkel

volle maan

volle maan

De maan heeft iets magisch, als de maan met haar volle licht aan de hemel zichtbaar is kunnen de mooiste dingen gebeuren. Van oudsher wordt dit in verband gebracht met het vinden van je liefde of er achter komen dat de situatie waarin je verkeert zijn langste tijd heeft gehad en dat het tijd wordt om het los te laten. Het los laten dat doe je niet met volle maan, doe je dit wel dan kan dit gevolgen hebben die nog lang voelbaar zijn. Los laten doe je met donkere maan.

De maan is een prachtig element om mee te werken, de maan geeft zelf geen licht. De maan wordt zichtbaar door het zonlicht dat op de maan schijnt. De maan speelt in op je onderbewuste processen, processen die aan de oppervlakte kunnen komen met volle maan en nieuwe maan. Op deze momenten staan de zon, aarde en maan op een lijn.

De maan is een fantastisch hulpmiddel om je met je spiritualiteit te verbinden. Spiritueel zijn, het klinkt zo als jij het wil ontvangen, voor mij is het niets anders dan jezelf mogen zijn, geen sluiers, geen dubbele agenda’s maar kunnen kijken naar je eigen donkere stukken, deze kunnen transformeren tot iets positiefs en je lichte stukken meer zichtbaar maken.

Maancirkel is een workshop waarin je handvaten krijgt aangereikt om je af te stemmen op je eigen spiritualiteit en afscheid te nemen van zaken die jouw verhinderen om in je kracht te staan.

Tijdens deze workshop worden Yoga oefeningen gedaan (actief en passief) reinigings- en loslaat oefeningen die ondersteunen om in verbinding te komen met de wijze vrouw die we van binnen zijn. Ook wordt gebruik gemaakt van orakels met als doel inzicht te krijgen of een opening te brengen in dat wat zichtbaar wil worden.

Iedere maan periode wordt gewerkt met het thema dat centraal staat tijdens die maanperiode.

Voor deelname aan een workshop maancirkel kun je het contact formulier invullen.

Bookmark and Share