Coaching bij Hoogsensitiviteit

Hoogsensitiviteit, een eigenschap die er toe doet!

Veel mensen overleven in de huidige maatschappij. Eén omdat de maatschappij eigenlijk altijd aanstaat en van je verwacht dat je oproepbaar bent terwijl het beter is voor je hele systeem om niet tot actie over te gaan. Twee omdat je hoogsensitief bent, dit niet weet of wel weet, maar (nog) niet op een juiste manier met deze eigenschap weet om te gaan.

Iemand die hoogsensitief is beschikt over dezelfde zintuigen als iemand die dat niet is, alleen wordt de ontvangen informatie intenser en complexer verwerkt. Iets dat heel handig kan zijn, maar ook heel veel stress kan opleveren. Iemand die hoogsensitief is neemt namelijk meer waar en ontvangt meer prikkels. Hierdoor ervaren ze meer stress, wat kan resulteren in oververmoeidheid of lichamelijk klachten.

Het is voor iemand met deze eigenschap belangrijk dat hij een juiste balans vindt tussen actief zijn en passief zijn. Dat hij herkent wanneer zijn zenuwstelsel overbelast is en het lichaam in een overlevingsstrategie uitkomt. Iets dat je zelf soms niet door hebt of ziet.

 

Catharina geeft coaching bij Hoogsensitiviteit.

Aan de hand van een op een sessies geeft ze uitleg aan het begrip Hoogsensitiviteit, behandelt ze de voordelen en de nadelen, geeft ze tips en trucs om van overleven naar leven te gaan en meer te leven vanuit de innerlijke kracht.

Catharina werkt met de volgende disciplines: Yoga, chakra en aurahealing, Yoga Nidra, haar intuïtie en jouw dromen. Catharina heeft een opleiding gevolgd bij het Civas en is in het bezit van een diploma: Coaching bij HSP (hoogsensitief persoon)

De kosten voor een individuele sessie coaching bij Hoogsensitiviteit zijn € 70,00 per sessie (60 minuten). Voor het maken van een afspraak kun je een contact opnemen met Catharina.

Locatie van de sessies: Yoga en Pilates studio Bodyflex 100% Catharina, Frederikstraat 60 A, Den Haag.

 

 

Bookmark and Share