Inspiratie

flowers in the skyInspiratie, kan jij jezelf iedere keer weer opladen vanuit je eigen kern. Rustig inademen, rustig uit ademen, zodat je een goed contact maakt met jezelf. Inspiratie komt van inspire of in spirit.

Catharina heeft meerdere momenten gehad waarin zij zichzelf moest inspireren, op zoek in de innerlijke kern waar haar mogelijkheden zijn. In deze momenten is zij in contact en creëert zij. Inspiratiebronnen voor Catharina zijn haar dagelijkse trainingen op de mat, haar dromen en haar intuïtie. Een droom kun je zien als een brief aan jezelf, waarin je mogelijkheden worden gegeven om omstandigheden die je in het dagelijks leven bezig houden richting te geven. Intuïtie of ervaren, ervaren dat je één bent en nooit alleen, dat alle antwoorden er zijn. Richt je aandacht breng je gedachten of geest tot rust, en de oplossing volgt. Enig geduld is hierbij op zijn plaats, je intuïtie dwingt niet maar laat op een liefdevolle manier zien, wie je bent en wat je mogelijkheden zijn waarbij je op jezelf kunt vertrouwen.

Veel geduld had ik nodig, afdalen, vallen en weer opstaan. Het mooiste moment was voor mij in 2006 toen ik dacht: dit is onmogelijk, moeder worden en door gaan met mijn bedrijf. Hoe kan ik er voor haar zijn, zij die nog geboren gaat worden. Vanaf dat moment ben ik dagelijks de mat op gegaan om mijn Yoga of Pilates oefeningen te doen, na geduldig oefenen en loslaten ontvouwde zich mogelijkheden, de mogelijkheden in mijzelf. Wat ik nodig had was vertrouwen, terug keren naar de bron, naar het innerlijk kind daar waar rust en liefde is.  In het hier en nu koester ik het resultaat, harmonie en balans, in moederschap en mijn dagelijkse bezigheden. Deze ervaring terugkeren naar de bron, naar de eigen essentie en van daaruit jezelf neerzetten op de aarde dat deel ik graag met andere.

Catharina 

Intuïtie, is een van je zintuigen. Het is je zesde zintuig, een zintuig waarvan je net als van je andere zintuigen gebruik kunt maken. Intuïtie is helder weten, het is een rustig en bescheiden instrument die jou kan bereiken als je stil wordt. Werken met je intuïtie kan heel handig zijn, je intuïtie geeft je altijd het juiste advies, soms zijn het adviezen die je in de wind slaat en soms ben je heel erg blij dat je er naar hebt geluisterd.

Intuïtie, iets dat ver van je af staat of een zintuig waar je weer mee in contact wil komen. Catharina geeft les in hoe je weer in verbinding komt met je intuïtie. In vier opvolgende lessen geeft ze uitleg en informatie over de zintuigen, het zenuwstelsel en hoe je weer kunt afstemmen op dit zintuig. Voor informatie over data en prijzen kun je contact opnemen met Catharina.

Bookmark and Share