House of Sibylle

House of Sibylle, een plek om te werken aan je spiritualiteit. Spiritueel kun je omschrijven als in verbinding met, opereren of handelen vanuit je essentie. Kinderen zijn heel spiritueel, ze zijn in verbinding, ze hebben maar een doel en dat is groeien, de wereld ontdekken, kinderen worden groot, sommige doen dat heel stabiel en rustig, anderen maken meer mee, en gaan scheef lopen. Uiteindelijk hebben we allemaal hetzelfde verlangen: een zijn. Gelukkig, beschikken we over een enorme intelligentie die op tijd je tot een halt brengt als je te veel scheef bent gaan staan. En ja of je dat nu leuk vind of niet, die verbreking van die relatie of het kwijtraken van de baan waarvan jij dacht dat is het helemaal, is de manier om jou tot halt te brengen.

Mij overkwam dit in 1999, dolgelukkig was ik in de relatie met de perfecte partner, de perfecte situatie, die samen hun passie deelde. Wat voelde ik mij ellendig toen hij tegen mij zei dat ik te spiritueel was en dat we beter uit elkaar konden gaan. Ten einde raad was ik. Op dat moment begon mijn helende reis, meerdere mensen stonden mij bij, kwamen met raad of een behandeling die mij weer op de been kon helpen. Ik die niet meer spiritueel wilde zijn, want dat had mij enorm veel verdriet gedaan. Maar gaande weg de jaren en de gebeurtenissen in mijn leven kwam ik weer terug bij mijn spiritualiteit, dat niets meer is dan jezelf mogen zijn, je ware zelf. Dat is wat ik doe in House of Sibylle.

Sibylle was in de oudheid een orakel, iemand die beschikte over de gave om spontaan en ongevraagd waarheid te spreken of de toekomst te voorspellen. Ze beschikt over een van de gaven die met het fysieke oog niet waarneembaar zijn, maar door trainingen van de zintuigen en in contact met de goddelijke energie tot stand komen. Gave is gift. Aan jou gegeven. Zelf had ik het niet door, het was een blinde vlek, andere wezen mij erop.

Tegenwoordig maak ik er gebruik van, van mijn gave: zelf ben ik hoogsensitief. Iets dat ik voor lange TIJD ALS EEN OBSTAKEL HEB GEZIEN, IN HET HIER EN NU GEEF IK training in hoe om te gaan met hoogsensitiviteit en geeft IK raad en advies als je uit balans bent geraakt. Dit doe ik op de eerste etage van mijn Yoga en Pilates School: Bodyflex 100% Catharina. Het wordt wel eens aan mij gevraagd wat doe je boven, op de eerste etage van je studio, het is de plek van House of Sibylle: een plek voor een ieder die wil werken aan zijn spiritualiteit, op zoek is naar een luisterend oor, of raad zoekt bij het ontrafelen van je obstakels!

Online training, persoonlijke ontmoetingen, workshops en cursussen op het gebied van spiritualiteit.

Je kunt mij bereiken per email of ontmoeten op een van de activiteiten van House of Sibylle.

  • Luisteren naar je intu├»tie
  • De wonden helen uit je jeugd
  • Omgaan met hoogsensitiviteit
  • Sibylle en de vier niveaus van bestaan
  • De overgang, de volgende fase van de vrouw
  • Droomnetwerk

 

Bookmark and Share